faq

Hieronder hebben we de meest voorkomende vragen van onze klanten gebundeld. Vind je geen antwoord op jouw vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Kan ik onbedrukte textiel bestellen?

Absoluut! U kan onbedrukte textielstukken bestellen via onze webshop.

Geldt er een minimum aantal textielstukken per bestelling?

Voor zowel textieldruk als borduren is er een minimum van 10 stuks per ontwerp. Dit kan variëren naargelang textielkeuze, afmetingen en kleuren.

Wat is de leveringstermijn?

De gemiddelde leveringstermijn varieert tussen 10 à 12 werkdagen na goedkeuring van de orderbevestiging, het digitaal ontwerp en onder voorbehoud van beschikbaarheid van het textiel.

kan ik zelf textiel aanleveren om te laten bedrukken of borduren?

Ja, dat is mogelijk. Hou er wel rekening mee dat we hiervoor een kleine verwerkingskost in rekening moeten brengen.

Hoe lever ik mijn bestanden aan?

We ontvangen graag vectoriële bestanden in Illustrator (.ai, .eps of .pdf formaten). Zorg ervoor dat de bestanden zijn opgemaakt in PMS (Pantone) kleuren. Daarnaast is het essentieel om lettertypes om te zetten naar outlines en het bijhorende lettertype mee te sturen. U kan de bestanden per e-mail versturen. Als het bestand te groot is voor e-mail, raden we aan om onze WeTransfer-link te gebruiken: https://alfashirt.wetransfer.com.

Wat moet ik doen als ik niet over vectoriële bestanden beschik?

Als u niet over vectoriële bestanden beschikt, kunnen wij de bestanden voor u omzetten. Hou er wel rekening mee dat hiervoor een tekenkost per logo in rekening wordt gebracht.

Hoe kan ik betalen als ik mijn bestelling kom afhalen?

Bij het afhalen van uw bestelling bieden we de volgende betalingsmogelijkheden aan: Bancontact of contant (cash).

Kan ik bij jullie komen passen?

Ja dat kan, maar enkel op afspraak. Deze kan gemaakt worden via het formulier op onze contact pagina. In onze showroom presenteren we een uitgebreide collectie. Als u op zoek bent naar een specifiek artikel of maat, kunnen we echter niet garanderen dat deze direct beschikbaar zijn. In dat geval kunnen er pasmaten worden besteld. Hou er rekening mee dat bestelde pasmaten niet geretourneerd kunnen worden. We zullen deze ofwel later in uw bestelling verwerken of ze worden apart gefactureerd. Neem graag contact met ons op voor verdere details.

Kan ik de showroom bezoeken zonder afspraak?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Om elke klant de nodige aandacht te geven, plannen we graag vooraf een afspraak in voor een bezoek aan onze showroom. Neem gerust contact met ons op om een geschikt moment af te spreken.

Hoe kan ik bestellen?

U heeft verschillende opties om een bestelling te plaatsen, dit kan telefonisch of via e-mail. U kan ook bestellen tijdens uw afspraak in onze showroom. Daarnaast kan u ook een offerte aanvragen via onze website.

Welke decoratiemethodes bieden jullie aan?

Wij bieden verschillende decoratiemethodes aan: borduren, DTG (Direct To Garment), digitale transferdruk en zeefdruk. U kan meer informatie vinden over elke methode door te klikken op ‘bedrukken’ en ‘borduren’ in onze keuzemenu. Daarnaast kan u ook altijd contact opnemen, wij helpen u graag verder met professioneel advies.

Kan ik bijbestellingen plaatsen?

Ja, bijbestellingen zijn mogelijk, maar er geldt een minimum aantal van 10 stuks. Hou er rekening mee dat bij elke bijbestelling een opstartkost in rekening wordt gebracht. Neem graag contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik mijn order annuleren?

Na expliciete goedkeuring van een bestelling is annulering niet meer mogelijk. Indien gewenst bieden wij echter de mogelijkheid om het textiel onbedrukt naar u te verzenden.

Verzenden jullie wereldwijd?

Nee, wij verzenden enkel binnen Europa.

Hoe kan ik weten wanneer mijn bestelling klaar is?

U ontvangt een leveringsbon zodra uw order klaarligt voor ophaling of verzending.

Kan ik als particulier bij jullie bestellen?

Zeker, ook als particulier bent u bij ons welkom. Hou er echter rekening mee dat er een minimumbestelling van 10 stuks per druktechniek vereist is.

Welke aanvullende diensten bieden jullie naast het decoreren van kleding/accessoires aan?

Naast het decoreren van kleding en accessoires bieden wij volgende aanvullende diensten aan: innaaien van labels, individuele verpakkingen, het aanbrengen van barcodes en hangtags.

Blijf je graag op de hoogte
van Alfa Shirt nieuwtjes?

Hit the subscribe button!