Stanley

Stella

Wie biologisch textiel zegt, zegt Stanley/Stella. Deze Belgische producent van eco-friendly kleding deelt onze waarden op vlak van duurzaamheid en kwaliteit volledig. Een samenwerking is voor ons dan ook een echte no-brainer. Meer zelfs, in 2012 waren wij de allereerste officiële Stanley/Stella dealer.

4 STANLEY STELLA PAGE SUSTAINABLE FASHION FOR THE WIN geoptimaliseerd
4 STANLEY STELLA PAGE SUSTAINABLE FASHION FOR THE WIN geoptimaliseerd

Sustainable fashion for the win

Stanley/Stella staat synoniem voor duurzame mode. Hun collectie bestaat uit vegan kleding van 100 % biologisch katoen, gerecycleerd polyester en andere duurzame materialen. Maar de klemtoon ligt zonder twijfel op het GOTS-gecertificeerd biokatoen dat geteeld wordt zonder chemische insecticiden, meststoffen of pesticiden. Met andere woorden, een teelt zonder negatieve impact op het milieu. Stanley/Stella wordt trouwens gecertificeerd door dé authoriteiten op vlak van duurzame mode en beschikken over labels zoals GOTS, PETA-Approved Vegan en Global Recycled Standard.

Quality and innovation are key

Naast duurzaamheid draagt Stanley/Stella ook kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Ze hanteren enorm strenge kwaliteitseisen en werken samen met 7 vaste fabrieken waar diepgaande vakkennis en premium producten samenkomen. Daarnaast blijven ze inzetten op innovatieve, duurzame initiatieven die het verschil maken. Dankzij deze aanpak zijn ze wereldwijd dé referentie voor blank apparel van topkwaliteit, vervaardigd met respect voor mensen en de planeet.

5 STANLEY STELLA PAGE QUALITY AND INNOVATION ARE KEY geoptimaliseerd
6 STANELY STELLA PAGE TRANSPARENCY FROM FIELD TO FASHION geoptimaliseerd
6 STANELY STELLA PAGE TRANSPARENCY FROM FIELD TO FASHION geoptimaliseerd

Transparency from field to fashion

Stanley/Stella is betrokken bij elk aspect van het textielproces, van veld tot mode, from field to fashion. Ze kiezen ook voor absolute transparantie inzake hun partners en productieproces én investeren enorm in langetermijnrelaties met hun partnerfabrieken en leveranciers. Het resultaat is een hechte community waar een ethische aanpak centraal staat.

Wil je graag Stanley/Stella bestellen?

Neem dan zeker even een kijkje op onze webshop, je kan er hun volledige collectie terugvinden.