Duur

zaam

heid

Bij Alfa Shirt dragen we ons steentje bij voor een groene toekomst. Het is onze missie om op een duurzame manier hoogkwalitatieve kleding te bedrukken en te borduren. Bij alles wat we doen, kiezen we resoluut voor de ethische en verantwoorde weg.

4 STANLEY STELLA PAGE SUSTAINABLE FASHION FOR THE WIN geoptimaliseerd

From field
to fashion

Wij geloven dat duurzame mode een verschil kan maken in de wereld. Daarom zeggen wij steevast nee tegen fast fashion en streven we naar een ethische en duurzame productie. Dit reflecteert zich ook in de keuze van onze partners. Zo werken wij samen met textielleveranciers zoals Stanley/Stella die dezelfde ecologische waarden nastreven. Enkel zo kunnen wij 100 % duurzame kleding garanderen, from field to fashion.

GOTS

Duurzame mode en GOTS worden vaak in één adem genoemd. Logisch, want GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en is een internationaal keurmerk voor biologisch textiel. Het GOTS-label is de strengste certificering out there en garandeert een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij sinds 2015 in het bezit zijn van een GOTS-certificaat, dé bekroning van onze eco friendly en duurzame visie.

 

“Let’s change the fashion industry together, one T-shirt at a time!

Our sustainable promise

Wij geloven stellig in het belang van transparantie. Daarom delen we graag met jullie welke stappen wij ondernemen om van Alfa Shirt een zo duurzaam mogelijk bedrijf te maken.

gots logo cmyk 2018