modekleding

bedrukken

en borduren

It’s called fashion, darling

Alfa Shirt is sinds jaar en dag de vertrouwde textielpartner van verschillende fashion brands. Wij combineren onze jarenlange ervaring met een oog voor kwaliteit, waardoor wij als geen ander de ins en outs van de modewereld kennen.

Wanneer je je eigen label opricht, is enkel de beste kwaliteit goed. Bij Alfa Shirt ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij werken namelijk uitsluitend met de beste blank apparel die er is – zoals Stanley/Stella – en voorzien deze van high-quality bedrukkingen en borduringen met een hoog fashiongehalte.

Je eigen kledinglijn beginnen

Het is zover, je wil je eigen fashionlabel beginnen. Maar daarvoor heb je natuurlijk een textielpartner nodig die jouw ideeën tot leven brengt. Bij Alfa Shirt hebben we alles in huis om van jouw modelijn een succes te maken. Wij beperken onze service trouwens niet alleen tot het borduren en bedrukken van jouw fashionkleding, maar we bieden ook nog andere diensten aan zoals het verpakken, stockeren en leveren van je bestellingen. Doordat bij ons alles inhouse gebeurt, kunnen wij trouwens altijd kort op de bal spelen en dus korte levertermijnen garanderen. Belangrijk, want fashion is fast-paced. And so are we.

Like what you see, maar heb je nog vragen?

Alfa Shirt helpt je graag every step of the way. Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak, wij delen graag onze expertise met jou!