corporate wear

Corporate wear 2
Corporate wear 2

Geklede corporate wear

De kleren maken de man (en de vrouw), daar zijn we overtuigd van bij Alfa Shirt. Formele en elegante kleding is in vele sectoren een absolute must, denk maar aan kleding voor vertegenwoordigers, overheidspersoneel of medewerkers van uitvaartcentra bijvoorbeeld. Daarnaast hebben veel bedrijven geklede corporate wear nodig voor speciale gelegenheden zoals een beurs of bedrijfsevent.

Bij Alfa Shirt hebben we dan ook een mooi gamma aan corporate wear om uit te kiezen. Wij zweren bij J.Harvest and Frost en Greiff, twee topmerken die synoniem zijn aan klassevolle corporate wear. Comfortabel én elegant, a match made in corporate heaven.

Gepersonaliseerde corporate wear op maat

Natuurlijk is corporate wear pas echt af wanneer je een personal touch toevoegt. Bij Alfa Shirt kunnen we jouw bedrijfskleding tot in het detail personaliseren, en dit zowel bedrukt als geborduurd. Het is de ultieme manier om je brand op een klassevolle manier uit te dragen én een gevoel van samenhorigheid te creëren binnen je bedrijf. 

 

Of je nu op zoek bent naar corporate wear voor je verkopers of coole bedrijfskledij voor de installateurs van je securitybedrijf, bij Alfa Shirt hebben we een mooi gamma die wij voorzien van een sublieme afwerking. Dit kan met een geborduurd bedrijfslogo, een slagzin, de naam van je werknemers, enzovoort. You name it, we print and embroider it!

Corporate wear

Geïnteresseerd in gepersonaliseerde corporate wear?

Maak dan zeker een afspraak om onze showroom te bezoeken, wij tonen je graag wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.