Nieuwe collectie
Stanley/Stella SS23

Een nieuw jaar betekent steevast een nieuwe Spring Summer collectie van Stanley/Stella. Ook dit jaar is dit uiteraard het geval! De collectie liet zich inspireren door de ‘badi’-cultuur van Zürich en bestaat uit tal van nieuwe kleuren en modellen. Wij beginnen alvast spontaan over de lente en de zomer te dromen. 

STANLEYSTELLA SS23 EDITO ZURICH 18 165

Nieuwe kleurtjes:
vibrant colors & urban vintage

Urban fashion en Stanley/Stella zijn haast synoniem en dat is in hun nieuwe collectie niet anders. Deze keer kiezen ze voor “endless sunset” meets “urban splash” en “vintage vibes”. Dat vertaalt zich enerzijds in 2 nieuwe felle kleuren met ronkende namen zoals Desk Chair Red en Go Green, 4 coole unieke vintagekleuren – oh hey, Dyed Gold Ochre en Dyed Black Rock – en ten slotte het lieflijke pastelkleurtje Fraîche Peche.

Nieuwe modellen:
Meet the Archer, the Matcher and the Waker

Om het nieuwe jaar goed in te zetten, introduceert Stanley/Stella naast 7 kleuren ook 3 nieuwe modellen. De Archie hoodie en de Matcher sweatshirt in French Terry-stof, beiden lichtgewicht (300 g/m2) en unisex. De Archer en de Matcher zijn ideaal voor het middenseizoen en voor warmere klimaten waar een lichte sweater volstaat. Beide modellen zijn beschikbaar in 10 kleuren. Daarnaast brengt Stanley/Stella ook een nieuwe korte joggingbroek van jerseystof op de markt. Meet the Waker, een joggingbroek met relaxte fit en ultieme zwembadvibes.

STANLEYSTELLA SS23 EDITO ZURICH 15 129
DFM0 STUB103 C078

Nieuwe kids & baby collectie:
baby bodies, bibs & mini bolted

Stanley/Stella blijft ook hun kids & baby collectie uitbreiden. Voor de kinderen wordt de “Mini Bolter” aan het assortiment toegevoegd: een jogger shorts met medium fit voor kinderen van 3 t.e.m. 14 jaar. Deze shorts zijn beschikbaar in 5 verschillende kleuren. Daarnaast wordt de babycollectie uitgebreid met twee nieuwe essentials: de Baby Body en de Baby Bib. Hiermee komt de teller op 7 baby- en 12 kidsproducten te staan.

Wil je graag duurzame kleding van biokatoen kopen?

In onze webshop kan je de volledige Stanley/Stella collectie shoppen, stuk voor stuk hoogkwalitatieve 100 % vegan kleding van organic cotton.