Met gepersonaliseerde fleece en bodywarmers
kan de verwarming een graadje lager

De energiecrisis is een feit en helaas lijkt niemand eraan te ontsnappen. De meeste mensen hebben thuis hun verwarming al een graadje lager gezet, maar ook bedrijven zijn genoodzaakt om gepaste maatregelen te nemen. Gelukkig komt Alfa Shirt to the rescue! Wij hebben namelijk een ruim aanbod van personaliseerbare kleding en accessoires waar je het instant warm van krijgt. Zo hoeven je medewerkers nooit koud te lijden, of ze nu op kantoor, vanuit hun home office of in de productie werken.

DFM0 STJW899 C651

#1 Gepersonaliseerde
bodywarmers

De bodywarmers van Stanley/Stella zijn fashionable, comfortabel en zorgen er vooral voor dat je het lekker warm hebt, of je nu binnen of buiten werkt. Er zijn twee verschillende modellen: de climber (beschikbaar in 8 kleuren) en de climber wool-like (beschikbaar in 2 kleuren).

#2 Geborduurde
fleecetruien & hoodies

Fleece is the way to go deze winter. Van de kwalitatieve Speedway fleeces van Printer tot de hippe Sherpa Range van Stanley/Stella… Met deze cozy fleece heb je het meteen warm. Wij kunnen trouwens alle fleece borduren op maat van jouw bedrijf of organisatie.

SFD5 STJU883 C702
308 69 306 M 2021 01

#3 Gepersonaliseerde mutsen

De mutsen van Beechfield bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Hun Original Cuffed Beanie zit enorm comfortabel, logisch dus dat dit model een bestseller is. Je hebt de keuze tussen wel 54 kleuren en ook deze beanies kunnen geborduurd worden met jouw logo of bedrijfsnaam.

#4 Gepersonaliseerde sweaters

Ook hoodies en sweatshirts zijn een goeie keuze om warm te blijven. De Cruiser en de Changer van Stanley/Stella zijn kwalitatieve truien die perfect bedrukt en geborduurd kunnen worden. Je hebt de keuze tussen respectievelijk 54 en 36 kleuren, van verschillende wittinten en kleuren tot gemêleerde kleuren.

SFM0 STSU823 C244
2261041 skeletonladies img14

#5 Bedrukte
softshell jassen

Ook shoftshell jassen zijn echte toppers. Bij Alfa Shirt zweren we bij de Karting en de Skeleton van Printer Active Wear. De binnenkant van deze shoftshells – met afneembare kap – bestaat uit 100 % polyester met TPU membraan en de buitenkant is 100 % polyester fleece. De softshells van Printer Active Wear zijn beschikbaar in 8 kleuren en kunnen volledig gepersonaliseerd worden met bedrukking en/of borduring.

#6 Geborduurde
huggy fleece dekens

Voor de echte koukleumen op kantoor zijn de Huggy fleece dekens the way to go. Deze dekens zijn heerlijk warm en kunnen bovendien geborduurd worden met je bedrijfslogo of een leuke quote. De fleece dekens zijn beschikbaar in 12 verschillende kleuren en ook de hoes kan gepersonaliseerd worden. Hoe fancy is dat?!

19549866

Graag een offerte op maat?

Bij Alfa Shirt kunnen wij alle kleding en textielaccessoires personaliseren op maat van jouw bedrijf of organisatie. Borduren of bedrukken, the choice is up to you! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte