Klaar voor het WK met gepersonaliseerde WK-kleding

De final countdown is officieel begonnen voor het WK voetbal in Qatar! Persoonlijk kunnen wij niet langer wachten tot november en zijn we volop bezig met het plannen van onze WK-outfit, Belgium represent! Wil je ook graag een matching outfit om samen met je collega’s, vrienden of familie de Belgische driekleur te rocken? Say no more, we got you covered…

Schermafbeelding 2022 09 22 om 09.17.45

#1 Gepersonaliseerde voetbalpolo’s in de Belgische driekleur

Onze voetbalpolo’s zijn ideaal voor voetbalfans die het iets subtieler willen aanpakken. De polo’s zijn standaard voorzien van knopen en personalisatietape en zijn verkrijgbaar in het rood, zwart, wit en blauw.

 

Deze WK-polo’s kunnen indien gewenst nog meer gepersonaliseerd worden. Zo kan je bijvoorbeeld je polo’s laten bedrukken of borduren met de naam van je bedrijf of van je supportersclub.

#2 Gepersonaliseerde rode T-shirts, hoodies en sweaters

Je kan natuurlijk ook voor een rode T-shirt, hoodie of sweater kiezen, die je dan volledig naar eigen smaak kan personaliseren. Van het borduren van #teambelgium en #tousensemble tot het bedrukken van de naam van je WK-café… De mogelijkheden zijn eindeloos! Deze optie is ideaal om je horecapersoneel goed te laten opvallen, maar is natuurlijk ook gewoon leuk om een matching outfit met je vrienden te hebben.

 

De T-shirts, sweaters en hoodies zijn trouwens ook beschikbaar voor kinderen en baby’s. Kwestie dat iedereen van de voetbalgekte kan meegenieten.

T shirts
T shirts 1

#3 Accessoires

Verkondig je jouw voetballiefde liever nog wat subtieler, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor gepersonaliseerde voetbalaccessoires. Voetbalsjaals, petten, mutsen, bucket hats, totebags… You name it, we personalize it! Je kan al deze accessoires laten bedrukken en/of borduren. Aan jou de keuze!

#4 voetbaltruitjes

Ook een T-shirt in voetbalshirt stof behoort tot de mogelijkheden. In onze showroom hebben we tal van modellen in verschillende kleuren die je kan komen passen en volledig kan personaliseren.

PS PA436 SPORTYRED SPORTYYELLOW STORMGREY 1
Schermafbeelding 2022 09 22 om 10.21.18

#5 Hup Holland hup

Hoewel wij trotse Belgen zijn, laten we natuurlijk onze Nederlandse klanten niet in de steek. Ook voor hen hebben wij alle bovenstaande WK-kleding beschikbaar, mét de Nederlandse driekleur weliswaar.

Wil je graag een offerte aanvragen voor gepersonaliseerde voetbalshirts?

Wij informeren je vrijblijvend over de mogelijkheden, van subtiele voetbalpolo en WK T-shirt tot full-blown voetbalkleding.