Stanley/Stella bedrukken of borduren

Online Stanley/Stella bestellen

 

 

STERKE WAARDEN

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces

 

EEN COMMUNITY

STANLEY/STELLA staat bovenal voor community, voor een op de mens gerichte aanpak.
Het STANLEY/STELLA-team, dat uiteraard de basis vormt van de community, van de collecties en van ons imago en van onze commerciële dienst.
Onze zorgvuldig uitgekozen fabrikanten, die voldoen aan onze criteria van hoogstaande vakkennis, premium producten, respect voor arbeidsomstandighedenen totaalengagement voor onze bedrijfswaarden. Vanuit ons streven naar een prioriteitsrelatie werken we slechts met 7 fabrieken samen, waar 19 van onze medewerkers permanent aanwezig zijn.
Onze decorateurs, die dagelijks in de weer zijn om onze collecties te verkopen, ons merk te promoten, onze modellen te personaliseren en onze overtuiging uit te dragen.
Onze eindgebruikers, zonder wie onze T-shirts, sweaters, polo’s en jurken ... niet eens zouden bestaan..

ALFA SHIRT EERSTE OFFICIAL DEALER STANLEY/STELLA

Alfa Shirt is al sinds de oprichting van het merk Stanley/Stella een trouwe partner. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist in het bedrukken van de T-shirts en sweaters van Stanley/Stella in digital print alsook zeefdruk en flex druk. We zijn ook de enige die GOTS-certified zijn om de T-shirts, hoodies, polo's en sweaters digitaal te bedrukken van Stanley/Stella. Bent u op zoek om uw eigen modemerk op te richten? Dan kunt u zeker bij ons terecht. Uw logo, design, print, afbeelding kunnen wij met onze digital druktechniek in de beste kwaliteit drukken op de duurzame kleding van Stanley/Stella. 

Naast de conventionele druktechnieken zoals zeefdruk en flexdruk heeft Alfa Shirt hevig geïnvesteerd in de digitale druktechniek. De kwaliteit van de T-shirts en sweaters van Stanley/Stella zorgt ervoor dat Alfa Shirt de meest geschikte partner is om de sweaters, T-shirts en polo's van Stanley/Stella te bedrukken in de hoogste kwaliteit in elk kleur (300 DPI+). Onze kwaliteit zorgt ervoor dat uw design of foto haarscherp op de T-shirts wordt bedrukt. Voor meer informatie om uw modemerk op te starten, neem hier contact met ons op. U kan ook altijd bij ons terecht voor een afspraak in de showroom. Hierbij hebben we het volledige assortiment van Stanley/Stella. Dan kan u al eens kijken naar de topkwaliteit van de T-shirts, Sweaters, hoodies, polo's,.. van Stanley/Stella.

Alfa Shirt: Eerste Official Dealer Stanley/Stella

Stanley/Stella kleding bedrukken of borduren voor uw kledinglijn, evenement, vereniging of bedrijf kan bij Alfa Shirt. Als grootste verdeler van bedrukte of geborduurde kleding in vlaanderen hebben we de ervaring om uw Stanley/Stella-kleding volledig te bedrukken met uw logo, slogan, afbeelding of ontwerp. De volledige Stanley/Stella collectie is te vinden in onze showroom in Oostkamp. Maak gerust een afspraak zodat we deze eens kunnen bekijken. Het bedrukken of borduren van de kleding wordt volledig binnenshuis gedaan. Daardoor kunnen wij uw de beste kwaliteit garanderen. Alle Stanley/Stella T-shirts, polo's, jassen, broeken zijn ook te vinden in de digitale catalogus. Zou u graag een prijsofferte krijgen van een product? Dat kan u hier.

Modieus

Stanley/Stella is modebewuste kleding gerealiseerd door een origineel design en toewijding aan detail. Met snijdingen en kleuren die afgestemd zijn op de huidige trends, vragen onze innovatieve creaties aandacht van degenen die zorg geven aan wat ze dragen. Gecoördineerde sets artikelen voor mannen, vrouwen, tieners en kinderen betekent dat iedereen dezelfde look kan delen.

Premium

Stanley/Stella is doorslaggevende premium kwaliteit. Vanuit het assortiment stijlen, snijden, stoffen en kleuren bieden we door tot constructie en decoratie. Kwaliteit die voortkomt uit toegewijde aandacht voor elk detail door elk aspect van elke productiefase. De kwaliteit en zorg die in onze kleding gaat, weerspiegelt onze waarden als bedrijf. Net als de uitstekende kwaliteit van de service die bij hen komt, omdat wij geloven dat u dat verdient.

Duurzaam

Stanley/Stella werd opgevat uit een overtuiging dat de textielindustrie veel meer verantwoordelijk moet zijn. Zoals we het zien, is verandering de enige optie. En dat begint met het bewust zijn dat elke aankoopkeuze een verschil kan maken. We zijn toegewijd aan echte duurzaamheid via onze supply chain. Onze toewijding aan de Fairwear Foundation (Corporate Social Responsibility) en onze hoogwaardige certificaties (GOTS, OE 100, OE Blended, OEKO TEX, REACH) bewijzen onze inzet voor duurzame praktijken. Van vezelsoorten naar distributie van het eindproduct, onderzoeken we elk proces en elke leverancier voor duurzaamheid. Hieronder vindt u een overzicht van onze inspanningen. Alfa Shirt is de enige dealer die GOTS-certified deze kleding bedrukt. Zoals Stanley/Stella zet Alfa Shirt zich ook in voor duurzaamheid. De volledige Stanley/Stella Spring Summer collection 2019 is terug te vinden in de showroom in Alfa Shirt. Zou u graag eens kijken naar de textiel en de nieuwe stijlen of kleuren in kleding? Neem dan gerust hier contact met ons op voor een afspraak.