De winnaar van de 3 Outdoor VIP Tickets is…

Hartelijk bedankt om zo massaal deel te nemen aan de giveaway!

Met over 1.000 shares is het wel duidelijk dat er veel interesse is in de 3 VIP OUTDOOR TICKETS. Fantastisch om ook al de mooie reacties te lezen. Helaas kan er maar 1 winnaar zijn.

En the winner is:
 

Evelyne Meirlevede

Gefeliciteerd en geniet van de wedstrijd. Dat de beste moge winnen.

Blijf zeker de pagina van Alfa Shirt en de website in de gaten houden. We zullen in de toekomst nog meer van deze giveaways doen!

Alfa Shirt is de grootste speler van bedrukte kleding in Vlaanderen 

Bent u op zoek naar nieuwe bedrukte werk-, sport- of promotiekleding? Alfa Shirt biedt u een uitgebreid aanbod aan voor uiteenlopende doeleinden. Kies uit meer dan 100.000 artikelen uw werkkleding, van sweaters, T-shirts, hemden, broeken tot werkjassen en nog veel meer. Op zoek om een eigen modelijn te starten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Alfa Shirt biedt al meer dan 26 jaar gepersonaliseerde promokledingfashionkledingwerkkleding en sportkleding aan. Deze borduren of bedrukken wij via onze verschillende druktechnieken zoals: zeefdrukdigitale druk en transferdruk. Daarnaast werken we ook samen met een heel aantal merken. Benieuwd naar meer? Maak een afspraak om kom het allemaal ontdekken in onze showroom.